Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace pro svatebčany

Dress code

Budeme rádi, když se náš velký den vyfiknete, aby vám to na fotkách náramně slušelo a mohli jste přijímat pochvaly od každého v okolí, zároveň ale chceme, abyste se cítili pohodlně a dobře. Dámy, vysoké podpatky nechte klidně doma, necítíte-li se v nich pohodlně; pánové, kvádro není nutné, rifle ale prosím nechte doma:-)

 

Fotografování a natáčení

Kameramana si prosím příliš nevšímejte - chceme, aby záběry byly spontánní:-)

Ihned po obřadu (případně po obědě, pokud to nestihneme po obřadu) bychom se s vámi rádi vyfotili. Fotograf bude mít nějaký harmonogram a proto focení proběhne spíše organizovaně v určitých časech. Vše se ve správnou chvíli dozvíte :-) Po obřadu (a případně i po obědě) se tedy prosím nikam netoulejte, uděláme společnou fotografii na památku.

 

První tanec

Taneční zábavu zahájí klasicky novomanželé prvním tancem, na další píseň poté se k novomanželům prosím přidejte i vy všichni. Nevěsta, ženich ani jeho rodiče nejsou žádní velcí tanečníci a klasické střídání partnerů u ženicha a nevěsty po prvním zahajovacím tanci bychom rádi vypustili. Je to naše přání, prosím respektujte to. Nevěsta si ráda zatančí s pány v průběhu večera. Času bude dost:-) Holky a dámy, ženicha zkuste k tanci případně přemluvit :D

 

  

Doprava

 

Na obřad

 

Do Trnavy nemusíte jezdit autem, bude k dispozici skupinový odvoz autobusem.

 

Odjezd ze Zlína:

Autobus bude vzjíždět z autobusové zastávky Cigánov (směr Vršava, Kostelec, Štípa, Velíková) a to v 10:30. Buďte tam prosím raději o chlup dřív, na opozdilce se nebude čekat. Je to veřejná zastávka, tak jen naskočíte a jedete směr Veliková. Autobus bude označen jako svatební, soukromá akce, zájezd nebo něco podobného – možná to bude na tabuli, možná na papíře za oknem. Uvidíte, splést byste to neměli. Případně se raději přeptejte řidiče. Navíc bude úplně prázdný.

     

unnamed.png                              

Zájemci o odvoz z Velíkové:

 Autobus bude vyjíždět v 11h od našeho domu (tj. č. 19). Pojedeme všichni společně, takže buďte prosím opět přesní, ať na nikoho nečekáme. Děkujeme.

 

 Z Trnavy domů či jinam

 

Nepředpokládá se, že všichni budou chtít odjet ve stejnou dobu, autobus už proto nebude k dispozici. Všichni musíte jít tedy pěšky :D 

To byl samozřejmě chabý pokus o vtip a teď vážně. Rozvoz budou zajišťovat 2-3 auta a zavezou vás, kam budete chtít (pro ty domýšlivé: vyhovíme do okruhu cca 50 kilometrů, větší vzdálenosti pouze po předchozí domluvě :D)

 

                                    dekorace-19275138.jpg